Το www.autoxrisafis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας Αφοι. Χ.&Σ. Χρυσάφη & Σια οε. με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Νικ. Καζαντζάκη 6β’ 546 28 Μενεμένη.

  • Τηλ. 2310526314 & 2310519030 fax 2310517741
  • email:  info@autoxrisafis.gr(link sends e-mail)
  • Αριθμός Μητρώου προμηθευτών 1692/13
  • ΑΡΙΘΜΟΣ  Γ.Ε.ΜΗ. 057182704000

Α. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

EUROBANK-ERGASIAS:   GR5702602430000720200460646 (0026.0243.72.0200460646)

ALPHA BANK:  GR3601407010701002002016350 (7010.0200.2016.350)

E.T.E.:  GR4801102080000020800272435  ( 208.00272.435 )

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR7201722220005222086047501 ( 5222.0860.47.501)

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail ή με fax στο 2310 517 741.  Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα 

ΜΕΣΩ EFG EUROBANK ERGASIAS

Πληρωμή με Αντικαταβολή.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ  COURIER

ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ: κατόπιν συμφωνίας

Ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ.

 

Β. Τιμολόγηση

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η Εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Η Εταιρεία συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη.

Εκπτώσεις

Η εταιρία παρέχει εκπτώσεις που υπολογίζονται αυτόματα. Από  τη στιγμή αυτή και μετά εμφανίζονται  μόνο οι καθαρές τιμές των προιόντων μετά την εκάστοτε έκπτωση ενσωματωμένη στη τιμή.

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορών , προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο ή σε βάρος Προϊόντων

Ορισμένα ογκώδη  (πχ μπαγκαζιέρες οροφής)  ή βαριά προιόντα (πχ. μπάρες οροφής- αλυσίδες αντιολισθητικές)  αποστέλλονται ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρία (επιλογής του πελάτη ή της εταιρίας) με επιπλέον χρέωση. Σ’ αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβόλης. Μπορεί να γίνεται η προπληρωμή της παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τράπεζα – με πιστωτική.  Με την  υποβολή  της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζι σας για να σας γνωστοποιήσουμε το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου ή στις αποθήκες της. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 526 314 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.

Δωρεάν μεταφορικά

Η εταιρία μας σε κάποια επιλεγμένα  προιόντα προσφέρει τη επιλογή των δωρέαν μεταφορικών. Ισχύει μόνο στη περίπτωση της προπληρωμής με πιστωτική κάρτα – κατάθεση σε λογαριασμό. Στη περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί το τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε αυτομάτως εξαιρείται του δικαιώματος των δωρεάν μεταφορικών και χρεώνετε με έξοδα αντικαταβολής στο σύνολο της παραγγελίας. Η αποστολή της παραγγελίας με δωρεάν μεταφορικά γίνετε με τη ελεύθερη κρίση της εταιρίας είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με μεταφορική εταιρία  είτε με τα ΕΛΤΑ.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων 

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Επιστροφές Προϊόντων / Ακύρωση παραγγελίας

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

2) Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται  με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορέων (courier).

Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται σε διαθεσιμότητα δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310526314 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2310526314 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.